marți, 1 februarie 2011

Cei mai frumosi pantofiori...

Cei mai frumosi si mai inalti pantofiori sunt cei de la Christian Louboutin! Daca nu stii cine e Louboutin iti spun eu cate ceva despre el:)

Christian Louboutin s-a nascut în 1964 si este un designer de încaltaminte care si-a lansat linia de pantofi de lux pentru femei în Franța în 1991. Din 1992, a încorporat în design-urile sale talpile rosii lacuite, care au devenit semnatura lui specifica. In martie 2007, Christian Louboutin a depus o cerere pentru obținerea dreptului de autor asupra design-ului talpilor rosii.

Christian Louboutin a readus pantofii cu toc înalt la modă în anii 1990 și 2000, creând zeci de stiluri de pantofi cu tocuri înalte de 12 cm sau mai înalte. Scopul designerului este de a face o femeie să se simtă sexy, frumoasă, de a-i face picioarele să arate pe cât de lung posibil. Deși între stilurile propuse de el se găsesc și pantofi cu toc mai puțin înalt, Louboutin este asociat în general cu creațiile sale mai elegante care încorporează curelușe ornate cu pietre prețioase, fundițe, pene, piele și alte decorații similare.

Cum a creat acesti pantofi:

"În 1992 am încorporat talpa roșie în design-ul pantofilor mei. Acest lucru s-a întâmplat accidental în momentul în care am simțit că pantofilor le lipsește o anumită energie și am aplicat ojă de unghii roșie pe talpa unuia din ei. Succesul a fost atât de mare încât a devenit un accesoriu permanent." afirma celebrul designer

Louboutin s-a inspirat pentru design-ul pantofilor săi dintr-un incident care a avut loc când acesta avea 20 de ani. Christian vizitase un muzeu si a observat un semn care interzicea femeilor sa poarte pantofi cu tocuri pentru a nu distruge podeaua din lemn. Acea imagine i-a ramas in minte iar mai tarziu a folosit-o in creatiile sale. "Am vrut să sfidez acest lucru" a spus Louboutin. "Am vrut să creez ceva care să încalce regulile și care să facă femeile să se simtă încrezătoare și puternice."


Timp de trei ani, Christian Louboutin a fost primul in topul anual "Luxury Brand Status Index" al institutului Luxury. Pantofii creati de acesta au fost declarati cei mai buni pantofi pentru femei in 2007, 2008 si 2009.


Magazinele Louboutin

Există trei magazine Christian Louboutin în Paris, localizate pe strada Jean-Jacques Rousseau, Rue du Faubourg St-Honoré și Rue de Grenelle.

Christian Louboutin deține șase buticuri în Statele Unite: două în New York (Madison & Horatio), două în California (West Hollywood & South Coast Plaza, una în Las Vegas și una în Miami.

Există două în Londra, iar în Asia primul magazin a fost deschis în octombrie 2007 în Hong Kong.

Pe lângă magazine, o mare parte din vanzari sunt realizate online.


Cu ce sa ii port?

Eu sincer, nu aveam nicio idee... Whatever, o rochie eleganta, accesorii glam doar nu vei da atatia bani pe o perche de Louboutin ca sa ii porti cu o pereche de jeansi, right? Asa ca m-am inspirat de la vedete.

1. Prima tinuta este classy, pantofiorii Louboutin, rochie neagra perfecta indiferent de evenimentul la care participi, o gentuta si bineinteles, accesoriile care scot din anonimat look-ul.


2. Avand in vedere ca dantela e in tren am ales pentru cel de-al doilea outfit o bluzita din dantela, fustita cu volanase iar ca accesorii perlute si de ce nu, o floare in par. Iata o tinuta retro, chic cu influente boho.


3. Rochiile din materiale shiny in nuante pudrate combinate cu piele, dresuri plasa si accesorii adecvate pot crea un adevarat look glam-rock si foarte sexy. Uite combinatia aleasa de mine. Sper sa va placa!:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu